четверг, 17 марта 2022 г.

17 березня. Четвер

Дякую всім, хто надіслав мені листа та ділиться роботами! Усі ваші плани точно здійсняться! Будьте сонечком, що зігріває своєю усмішкою всіх навколо. Будьте героєм або героїнею цього дня!

Зараз ми та наші близькі постійно долаємо стрес та емоційну напругу. Ось кілька вправ для покращення стану під час тривоги або паніки. 

 Точка екстреної допомоги під час паніки

Знайдіть точку між безіменним пальцем та мізинцем і надавіть на неї. Це точка, на яку ми впливаємо, коли стає страшно. Це допомагає заспокоїтися.

Психотерапевтична практика

Простукуйте грудну клітину, з’єднуючи руки, наче пташки, з періодичністю один удар у секунду, чергуючи руки. А тепер проговоріть про себе чи вголос: “Я впораюся, ситуація справді складна, але я зроблю це”. Ця вправа допомагає повернути серцебиття в нормальний ритм. Тому важливо, щоби був саме один удар на секунду. Якщо робити це частіше, серцебиття пришвидшиться.

Якщо дитина самостійно не може це робити, ритмічно постукайте по її колінах чи плечах зі словами: “Ми впораємося, справді страшно й важко, але подивися, які ми молодці”.

Обов’язкова вправа

Навіть якщо ви забудете про все інше, пам’ятайте про цю вправу. Як тільки з’являється можливість, зробіть “потягушки”, потягніться вверх.

Як поживає твоє янголятко? Можливо, якщо в нього будуть помічники воно ще більше буде заспокоювати та звеселяти тебе. Пропоную почати день зі створення паперових метеликів! Тобі знадобиться лист кольорового або білого паперу (думаю, ти пам'ятаєш, як зробити з листа паперу квадрат😉). 

https://www.youtube.com/watch?v=cZdO2e8K29o

Завдання з математики на сьогодні: продивитись відео, виконати тест
https://youtube.com/watch?v=y7VNN5I8ya0&feature=share



Завдання з української мови
Розглянь схему і розкажи за нею все, що ти знаєш про прикметник.

Наведи приклади прикметників, що відповідають поданим нижче схемам. Визнач їх рід і відмінок.
Запиши дібрані прикметники в родовому й орудному відмінках. Поясни вживання або відсутність м’якого знака перед закінченням.

Завдання з літературного читання: вивчити пісню.


https://www.youtube.com/watch?v=vizHymFie8k

Все буде Україна!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

29 квітня. П'ятниця

 Математика: с.113, №1 (2, 3) - письмово ЯДС: С.86-усно. Зошит:с.58-59. Вітаю Вас з завершенням навчального року! Він був неймовірно складни...